Sponzorji

V Rokometnem klubu Metlika si že 11. leto prizadevamo, da bi mladim v naši občini omogočili zdravo, aktivno in družabno preživljanje prostega časa. Vsi dosežki kluba so rezultat dela igralcev, trenerjev, vodstva kluba in podpornikov kluba, ki s podarjenimi sredstvi omogočajo nadaljevanje zastavljene vizije. Iskreno se zahvaljujemo vsem sponzorjem. Hvala!

Prošnja za sponzorstvo je dostopna tukaj.

Občina Metlika

Občina Metlika leži v prelepi Beli krajini, pokrajini južno od Gorjancev. Skupaj z Osnovno šolo Metlika že od samega začetka podpira razvoj rokometa v regiji.

Ikebana Brinc, nepremičnine in investicije, d. o. o.

Podjetje Ikebana Brinc je bilo ustanovljeno leta 1979, ko je Julij Brinc (ustanovitelj podjetja) izdelal prvi kos gobe za aranžiranje svežega cvetja. Od takrat izdelujejo in predelujejo gobe za aranžiranje suhega in svežega cvetja, ki razveseljuje ljubitelje narave.

Bibo telefonija d.o.o.

Obiskovalci lahko v naši novi poslovalnici v Metliki doživijo in občutijo najnovejšo tehnologijo. Vsakdo lahko v raznoliki ponudbi izdelkov in storitev najde nekaj zase, saj je naša trgovina dobro založena in sodobno opremljena.

Tvojih pet minut, Don Don, d. o. o.

Podjetje Don Don je svojo pot začelo leta 1994 v Metliki kot družinsko podjetje, ki je cvrlo krofe in drugo sladko pecivo. Od takrat do danes predano sledi začrtanemu cilju – prisluhniti potrebam svojih strank in se na njihove potrebe odzvati s kakovostjo izdelkov.

West transport, d. o. o.

Podjetje West transport je zraslo na temeljih družinske tradicije, danes pa je po treh desetletjih uspešnega poslovanja uveljavljen in priznan partner na področju zagotavljanja storitev transporta in ostalih spremljevalnih dejavnosti.

Schmitz Cargobull, d. o. o.

Schmitz Cargobull je nemški proizvajalec prikolic, polpriklopnikov, šasij in kesonov za tovornjake. Zametki podetja segajo v leto 1892, ko je Heinrich Schmitz začel graditi železniške vagone, kasneje pa prikolice za tovornjake. Je eno izmed vodilnih podjetij na svojem področju v Evropi.

Kip Kop, trgovina in storitve, d. o. o.

Podjetje Kip Kop s sedežem v Gradacu pri Metliki svojim strankam ponuja vrhunske in kvalitetne sendvič plošče, vrtne ograje, montažo dvižnih garažnih vrat, dekorativne kamne in druge storitve za izboljšanje vašega doma.

Partner d.o.o. Metlika

Vsestranska trgovina s široko ponudbo na področju pripomočkov za šolo, za pisarno, računalništva …

Fizioterapija Mužar

Fizioterapija Mužar vključuje domače, belokranjske strokovnjake na področju fizioterapije. Dolgoletne izkušnje jim omogočajo, da se posvetijo najbolj zapletenim primerom rehabilitacije telesa. Nudijo od masaž, solarija do zdravstvenih vadb in mnogo drugega.

Trtnik in Trtnik, d. o. o.

Trtnik in Trtnik d.o.o. je podjetje, ki od leta 1994 deluje na področju upravljanja tveganj, zavarovalniškega svetovanja in reševanja škodnih primerov na domači in mednarodni ravni. Njihova dejavnost je analiziranje nevarnosti, ki pretijo podjetju, s ciljem zagotovitve maksimalne ekonomske varnosti gospodarske družbe.

Oljarna Pečarič

V oljarni od leta 1990, ko so posadili prve sadike, pridelujejo 22 vrst hladno stiskanih olj. Imajo samostojno proizvodnjo, ki je opremljena z najsodobnejšo tehnologijo, s katero pridobivajo vrhunska olja iz suhih jedrc. V lastnem nasadu orehov in lešnikov sodeluje vsa družina od spomladi do jeseni tako pri čiščenju nasada, pobiranju plodov, sušenju jedrc kakor tudi pri pridelavi in stiskanju olj.

Metronik d.o.o.

Metronik je vodilni ponudnik sistemov za avtomatizacijo in proizvodno informatiko. Z integracijo produktov lastnega razvoja ter opreme in znanja vodilnih svetovnih proizvajalcev s področja avtomatizacije in informatizacije ustvarjamo celovite rešitve za industrijo, infrastrukturne objekte, energetski management … Zavezani so k odličnosti na področju tehnologije, kakovosti opreme in storitev ter zadovoljstva uporabnikov.

VAREA - Amir Mehadžić s.p.

Podjetje iz Metlike, ki se ukvarja z varstvom pri delu in varstvom pred požarom.